Hairtalk


Förlängning eller förtjockning

HAIRTALK EXTENSIONS

Hairtalk är världsledande och det mest skonsamma på marknaden. Med sin patenterade och hållbara tejplösning, bibehåller Hairtalk hårets kvalitet. Hairtalk består av 100% indiskt Remy hår. Hairtalk finns endast på godkända salonger och vi på Headwig är en av dom.

Vi har utbildats och kvalitetskontrollerats av Hairtalks team. Detta för att säkra din upplevelse av att använda Hairtalk. Du är säker på bästa möjliga resultat. Hairtalk skräddarsys efter dina behov. Hairtalk extensions använder ingen värme eller enskilda knölar / partier som kan skada håret eller orsaka onödigt slitage.

Hairtalk är så skonsamt att det passar till de allra tunnaste håren. Hairtalk extensions kan återanvändas från 3 gånger och uppåt. Det tar ca 1 timme att sätta i en fullständig Hairtalk förlängning. Håret sitter upp till 6-8 veckor varav det sedan flyttas upp igen med ny tejp. Hairtalk är snabbt, enkelt och genialt.

HÅR SOM ANDRA DRÖMMER OM


Det spelar ingen roll om du gör en full förlängning eller om du bara fyller ut det med ett par paket Hairtalk – resultatet är att du kan skapa fantastiska frisyrer. Oavsett om ditt eget hår är kort eller långt, tunt eller tjockt, slipper du känna dig begränsad med Hairtalk. Tack vare de skonsamma tejpfästena gäller det även för dig som har håravfallssjukdomar som alopeci.

Drömmer du om glamourösa Hollywoodlockar, vågigt surfhår, strama uppsättningar eller en glansfull page? Med Hairtalks hårkvalitet håller stylingen längre, dessutom håller håret omsättning efter omsättning. Förutom förlängning eller förtjockning kan Hairtalk användas som en quickfix för att ändra färg, form och frisyr. Möjligheterna är oändliga.

Hairtalk förlängning

(inkl. klipp och stort produktkit)

25 cm fr. 4,850:-
40 cm fr. 6,550:-
55 cm fr. 9,950:-

Hairtalk förtjockning

inkl. klipp och stort produktkit

25 cm fr. 2,850:-
40 cm fr. 3,680:-

Hairtalk slingor styckpris

25 cm fr. 220:-
40 cm fr. 290:-