Välkommen till oss på Grön Headwig Hud

En trappa upp finner du en lugn och mysig salong att trivas i.
Du kommer få en skön och stilla stund där vi ger dig ett personligt bemötande med hög service.

På Grön Headwig är det fokus på mindre kemikalier, skonsammare dofter och mer naturliga råvaror, allt utan att kompromissa med slutresultatet. Du får det bästa av två världar!

Vårt team bygger på gemensamma värderingar där glädje, god service, en välkomnande miljö och ett stort engagemang för vårt yrke är självklara ledord. På Grön Headwig kryddas detta med vårt intresse att erbjuda våra kunder ett skonsammare alternativ för både Er, oss själva och miljön.

Om Emma

Emma är utbildad auktoriserad hudterapeut med internationell CIDESCO examen och är medlem i SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Hon tog sin examen från anrika Gilda International Beauty School i Malmö 2016 och besitter hög kompentens inom sitt yrke. Hon erbjuder professionella behandlingar där resultat och välmående står i fokus.

Hennes vision är att du som kund ska få personlig service och uppnå en god hudhälsa med dom effektivaste produkterna. Emma erbjuder gedigen kunskap inom hudvård – hennes kunskap är din trygghet.

Medik8

Anti-age hudvård behöver inte vara komplicerat – i själva verket bör det vara enkelt. Med Medik8´s filosofi CSA kommer du att förbättra hudton och struktur för ett friskt och ungdomligare utseende. Medik8 främsta uppdrag är att hjälpa dig att uppnå vacker hudhälsa genom hela livet.

Hemligheten bakom varumärkets effektiva antiageing hudvård är deras filosofi – CSA. C för C-vitamin, S för solskydd och A för A-vitamin. Använd C-vitamin tillsammans med solskydd under dagen och A-vitamin på natten för långvarigt resultat.

Grön kemi – Medik8 strävar efter att minimera påverkan på miljön överallt där de kan göra det. De tar hänsyn till detta i samtliga utvecklingssteg för sina produkter, från den första forskningen till den slutliga tillverkningen. Detta kallar de för grön kemi (vetskapen bakom att tillverka ingredienser och produkter med en energieffektiv process) eftersom det är bättre för miljön och även kan ge mer stabila formler som är kompatibla med huden.

Medik8´s produkter är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmaloger i deras forskningsanläggning i Storbritanien. Det är ett globalt prisbelönt varumärke med hudvårdsprodukter som endast säljs av läkare och hudterapeuter.

Medik8 tror på: problemlösande produkter, bevisande resultat, ingredienser med professionell styrka, högstabila produkter som bygger på väldokumenterad grundforskning, en grundläggande filosofi (CSA), ingredienser som ger minimal irritation, laboratoriekvalitet – gjord för hand i små tillverkningsserier, grön kemi och miljövänliga förpackningar.

M PICAUT

M Picaut är en ekologisk exklusiv hudvårdsserie som tillverkas i Sverige. Ingredienserna har en dokumenterad synbar antiage effekt som kombineras med det renaste naturen kan erbjuda.

Med 95-99% ekologiska ingredienser som stöder och stärker hudens naturliga funktioner. Kollagenhalten i huden ökar tack vare peptider i en ovanligt hög dos (3%) vilket gör att serien samverkar till att ge en fastare hud med färre linjer och rynkor redan efter två månaders användning. Produkterna är skräddarsydda för att hjälpa hudens egna funktioner.

Mette Picaut filosofi är “less is more” när det kommer till hudvårdsprodukter. Naturen erbjuder det mesta som behövs. M Picauts ingredienser kommer från odlingar där det är rent och enkelt att välja ingredienser och där odlaren har omsorg om plantor och miljön.

Tankar som alltid finns bakom valen av ingredienser är effektivitet, sinnlighet och naturnära oavsett från vilken del av världen de kommer ifrån.