Hairtalk BHBD

Hår som andra drömmer om

Förlängning eller förtjockning

Världsledande

Hairtalk

Hairtalk är världsledande och det mest skonsamma på marknaden. Med sin patenterade och hållbara tejplösning, bibehåller Hairtalk hårets kvalitet. Hairtalk består av 100% indiskt Remy hår. Hairtalk finns endast på godkända salonger och vi på Headwig är en av dom.

Nytt hos oss

BHBD 

Alla BHBD extensions är av högsta kvalitet och det är något som måste upplevas. En mjuk och levande känsla som liknar din egen hårkvalitet, som gör att styling håller längre. Håret sväller inte, trasslar sig inte. Har tunna slitstarka fäste som är skonsamma mot ditt hår. Håret är av bästa kvalitet – 100% äkta remyhår. Finns endast på auktoriserade BHBD salonger.

Högsta Kvalité

Vi är certifierade BHBD & Hairtalk stylister 

Detta för att säkra din upplevelse av att använda extension från BHBD/Hairtalk.  Du är säker på bästa möjliga resultat. BHBD/Hairtalk extensions använder ingen värme som kan skada håret eller orsaka onödigt slitage.

BHBD/ Hairtalk är väldigt skonsamt att det passar till de allra tunnaste håren. BHBD/Hairtalk extensions kan återanvändas från 3 gånger och uppåt. Det tar ca 1 timme att sätta i en fullständig förlängning. Håret sitter upp till 6-8 veckor varav det sedan flyttas upp igen med ny tejp .BHBD/ Hairtalk är snabbt, enkelt och genialt.

Hår som andra drömmer om

Information

Fakta BHBD

-Håret sväller inte

-Flexibla fästen på 3 cm

-Trasselfritt och lätt att styla

-Tejp som är skonsamt mot håret

 

Fakta Hairtalk

-Hairtalk är världens första tejpextension.

– Unika och skonsamma tejp med patenterade fästen.

-Håret är av högsta kvalitet.

Nyfiken?

Ring oss 84080 eller kom in till oss så ska vi guida dig! Du får gärna maila oss på info@headwig.se