Injektionsbehandlingar

            Botox & Filler

Välkommen till Headwig och Zaenab som är legitimerad läkare inom akutsjukvård.

Certifierad behandlare och utbildare inom estetiska behandlingar och säker injektionsteknik.

Var kan Botox användas?

Behandlingen utförs på panna, arga rynkan, kråksparkar, brynlyft, gummy smile, bunny lines, haka och tandgnissling / faceslimming.

 Botox & Ejal 40

Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som innehåller den aktiva substansen botulinumtoxin typ A. Botox injiceras i muskler och verkar genom att delvis blockera nervimpulser i de muskler som injicerats och minskar kraftiga sammandragningar av dessa muskler.

Effekten av en behandling sätter in inom 3 – 7 dagar och når maximal effekt efter 14 dagar. Varaktigheten är ca 3 – 6 månader. Vi erbjuder kostnadsfri påfyllning efter 14 dagar vid otillräcklig effekt.

 

Ejal 40 är en biovitaliserande gel som innehåller den senaste generationens hyaluronsyra med medel molekylvikt som kan rekonstruera hudens struktur och funktioner. Ejal 40 förbättrar tätheten genom att stimulera fibroblaster och bildandet av kollagen- och elastinfibrer.

Ejal 40 är särskilt lämplig för behandling av hudslapphet, rynkor och elasticitet. 3 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum rekommenderas. Upprepa behandlingskuren 1-2 gånger per år. Kan behandlas på bland annat ansikte, hals, dekolletage och händer. Hållbarhet i ca 6 månader.

Var kan revolax – filler användas?

Behandlingen utförs på läppar, nasolabiala veck, kinder, käklinje, haka, näsa och tear through.

 Revolax – Filler & Hyalase

Hyaluronsyra är en sockermolekyl som finns i huden som har en förmåga att binda vatten. Revolax är tillgängligt i 1,1 ml och varaktigheten är ca 6 – 18 månader.

Denna behandling utförs på läppar, nasolabiala veck, kinder, käklinje, haka, näsa och tear through.Revolax är en monofasisk och biologisk nedbrytbar och icke-animalisk filler som innehåller hyaluronsyra som används för att återfukta och skapa volym samt struktur.

Hyalase är ett enzym som bryter ned hyaluronsyra. Hyalase injiceras i önskar område och tar endast några minuter. Hyalase verkar direkt och fortsätter att verka i ca 10 dagar. Slutresultatet ser man efter 14 dagar. 

Allergiska reaktioner kan förekomma och ett sticktest görs 5 minuter innan varje behandling.

Viktig information inför injektionsbehandlingar 

-Ny kund ska ha gjort en konsultation 48h innan behandling för att få betänketid.

-Befintlig kund behöver göra en konsultation 48h innan behandling om det gått mer än 6 månader sedan din senaste behandling eller om du önskar behandla ett nytt område. Likaså om du blivit behandlade av någon annan behandlare.

-Befintlig kund som önskar samma behandling som du gjort under det senaste 6 månaderna behöver ingen konsultation. 

Prislista

Botox 1 område

1800 KR

Botox 2 område

2 400 kr

Botox Fullface

3 000 kr

BOTOX TANDGNISSLING/FACESLIMMING

2 600 KR

Ejal 40 

1 BEH 2000KR

3 BEH 4500KR

FILLER 0,5 ML 

1800 KR 

FILLER 1 ML

2200KR

HYALASE

1500KR / OMRÅDE

Konsultation

500KR Dras av på behandling som bokas.

 

Viktig information!

endast betalning med kontant eller Swish