Tjänster

Nedan finner du i stort vad vi erbjuder på Headwig

Välkommen in på vår onlinebokning, här hittar du alla tjänster som vi erbjuder. Priser och behandlingstider beror på dina förutsättningar, dvs hårets längd och tjocklek. Tanken är att ge dig som kund ett fast pris på din behandling så följ stegen noggrant för att erhålla en korrekt prisuppgift. Tryck på knappen nedan för att komma till vår onlinebokning.

Klippning

Vi erbjuder alla typer av klippningar; barn, herr, klassisk, exklusiv, puts, maskin, fade etc.

Du är varmt välkommen till oss på Headwig, oavsett om du bara ska fixa till din befintliga frisyr eller ändra din look totalt.

Läs mer om våra olika klippbehandlingar på vår onlinebokning.

Boka klippning online

Färg

Vi älskar färg! Vill du färga håret i Hässleholm har du kommit rätt. Vi har bred kompetens inom hårfärg och utbildar oss kontinuerligt. Vi utför allt från basic hårfärgning till mer avancerade behandlingar. Vi erbjuder balayage och reverse balayage samt slingor i olika former så som babylihts, lowlihts och highlights. Allt inom färg erbjuds hos oss på Headwig.

Vi lägger mycket tid på konsultation för att förstå ert önskemål och uppnå era förväntningar. Ibland kan det krävas flera behandlingar för att uppnå önskat slutresultat, det beror på hårets utgångsläge och vad man vill ha.

All blekning och färg är kemiska produkter. Det är viktigt att du berättar allt om ditt hår för oss så att vi kan ta rätt beslut vid val av behandling. Vi önskar få information om du tvättar håret med vatten från egen brunn, har använt sprayblonde eller om du använt någon form av färg för hemmabruk.

Kom alltid till din bokade behandling med rent hår och utan produkter för bästa resultat.

Boka färg online

Hårförlängning & Extension (Hairtalk/BHBD)

Håret som alla drömmer om! Vi jobbar med ett av världens skonsammaste extensions. Om du önskar mer volym, längre hår, en styling som håller eller någon färgeffekt är detta nåt för dig.

Nyfiken?
Ring oss 0451-84080 eller kom in till oss så ska vi guida dig. Du får gärna maila oss på info@headwig.se

Boka Hairtalk/BHBD online

Detox & Kurer

Detox och kurer görs oftast som en tilläggstjänst hos oss. Eller som en fristående behandling. Håret får en extra styrka och kärlek som du känner och känslan är WOW!

Vi kan på plats rekommendera dig en kur om håret behöver det eller om resultat skulle bli bättre.

En av våra populära salongsbehandlingar är K18- det ger ett friskt, starkt hår och återställer skador som blivit i hårstråt. Fråga oss gärna om du vill veta mer och vad som skulle passa dig. .

Boka Detox & Kurer online

Uppsättning & Styling

Styling inför fest, bal, bröllop eller bara lite vardagslyx bokar du hos oss på Headwig.

Vi erbjuder allt från enklare styling till mer avancerade uppsättningar. Om du önskar bruduppsättning eller en baluppsättning är du välkommen att skicka ett mail till info@headwig.se eller kan du ringa på 0451-84080.

Givetvis löser vi även styling och ett trevligt upplägg för hela ditt brudfölje på din stora dag. Mer information finns under ”Bröllop” i menyn på hemsidan.

Boka Uppsättning online Boka Styling online